Marktrapport Published at 20 July 2020

VCK Travel White Paper: Zakenreizen opstarten met COVID-19

Nu we langzaam wennen aan het nieuwe normaal dat COVID-19 teweeg heeft gebracht, wordt het zakelijk reizen weer opgepakt. Maatregelen worden versoepeld, landsgrenzen gaan geleidelijk open en de luchtvaart neemt toe. Om jou daarom als ondernemer zo goed mogelijk te ondersteunen in het oppakken van zakenreizen heeft VCK Travel een rapport geschreven hoe dit te werk gaat in de ‘anderhalvemetersamenleving’.  

 

Inhoud van het white paper

Het white paper: ‘Uw zakenreizen opstarten met COVID-19’ gaat verder in op het hoe je het beste een zakenreis kunt voorbereiden en beantwoordt vragen zoals; moet je in quarantaine, zijn restaurants open en hoe is het openbaar vervoer geregeld. Deze informatie is weergegeven in een overzichtelijke kaart, waarin verschillende landen worden belicht.

Hierna wijdt het white paper een apart hoofdstuk toe aan veiligheidsmaatregelen, zoals welke beschermingsmiddelen verplicht zijn wanneer je vliegt, maar ook of je verzekerd bent indien je naar een risicogebied reist.

Wanneer internationale reizen weer worden opgepakt is het ook cruciaal om een passend reisbeleid te hebben, wat is toegepast op de nieuwe maatregelen omtrent COVID-19. VCK Travel geeft een aantal aandachtspunten waar dit reisbeleid aan moet voldoen.

Als laatste gaat het white paper verder in op hoe dit nieuwe reisbeleid het beste gecommuniceerd kan worden binnen het bedrijf. Omdat de maatregelen rond COVID-19 dagelijks kunnen veranderen is het des te belangrijker dat hier goede afspraken over zijn en veelvuldig wordt gecommuniceerd. Wil je meer weten over hoe jij het beste internationale zakenreizen weer kunt oppakken? Download dan het white paper van VCK Travel door te klikken op deze link.

NLinBusiness en COVID-19

Wil je meer weten over de maatregelen rondom COVID-19 in het land waar je naartoe gaat? Bekijk onze corona pagina of neem direct contact op met een van onze NL Business Hubs zij beschikken over lokale informatie om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op een internationale zakenreis. Of kijk op de handige kaart van VCK Travel met de coronarestricties per land, klik hier.