Marktrapport Published at 29 July 2020

Data & Cybersecurity Compliance in China

De opkomst van digitalisering en de commodificatie van big data hebben de zakenwereld veranderd en herdefiniëren de huidige bedrijfsmodellen. Dankzij China's doorgedachte ontwikkelingsplannen konden ze een koploper worden in technologie, blockchain, kunstmatige intelligentie en 5G. 

De Chinese regering heeft duidelijk gemaakt dat beleidsmakers zich gaan bezighouden met regelgeving op het gebied van gegevens- en cyberbeveiliging. Wat resulteerde in aangescherpte voorschriften en industrierichtlijnen. 

Deze nieuwe wetgeving heeft een primaire focus op de rechten van gebruikersgegevens, de bescherming van persoonsgegevens en verantwoorde gegevenspraktijken. Naar verwachting komen er meer uitgebreidde voorschriften om alle bedrijfstakken een duidelijkere norm te geven. 

De verschillende uitgebrachte richtlijnen en beoordelingen zijn van invloed op elk bedrijf dat gegevens moet verzamelen en opslaan. Dit rapport van 1421 Consulting belicht daarom de wijzigingen in de regelgeving en geeft specifieke aanbevelingen voor het MKB om jouw bedrijfsmodel er zo goed mogelijk op toe te spitsen. 

Meer weten over compliance in China? Neem contact op met 1421 consulting

Download het rapport hieronder

One last step...

Enter the following fields and start the download

NLinBusiness handles your data confidentially. By leaving your details you give NLinBusiness permission to contact you by e-mail.

Thank you for your request! The report is now being downloaded.
Does the report not appear? View your download folder or contact us at marketing@nlinbusiness.com.