Podcasts Published at 4 December 2020

China Podcast Café - Valérie Hoeks

In dit negende China Podcast Café spreekt Guanxi voorzitter Lilian Kranenburg met Valérie Hoeks van China Inroads over: het ‘nieuwe normaal’ voor Chinese ondernemers.

Guanxi China Cafe

Sinds 2008 biedt het China Café elke maand gelegenheid aan ondernemers en China-geïnteresseerden om bij elkaar te komen, kennis te delen en nieuwe vormen van samenwerking te verkennen.

Iedere maand is een andere gastspreker te gast: onderwerpen die aan bod komen zijn divers en gaan over ondernemen in China of behandelen (maatschappelijk of culture) achtergrondenthema’s die de zakenman/-vrouw helpen om China te begrijpen. Vaak hebben de sprekers recent in de schijnwerpers gestaan met bijvoorbeeld een boekpublicatie of documentaire, waardoor zij hun perspectief op een bijzonder thema of actueel onderwerp kunnen delen.

Door de invloed van het Corona Virus vindt het China Café nu in de vorm van podcasts plaats en delen een reeks van mensen vanuit hun unieke ervaring en achtergrond een kijkje achter de Chinese schermen van samenwerking, bedrijfsleven en samenleving. 

In dit negende China Podcast Café spreekt Guanxi voorzitter Lilian Kranenburg met Valérie Hoeks van China Inroads over: het ‘nieuwe normaal’ voor Chinese ondernemers, de overwegingen van lokale bestuurders om een mosselbewerkingsketen te kopen, China’s genoemde economische groeidoelen vs de kolossale investeringen, China’s stippen op de horizon en de betekenis daarvan voor ons.

Bekijk alle afleveringen hier