Podcasts Published at 4 December 2020

China Podcast Café - Ties Coolen

Luister hier naar de tweede podcast van China Café waar Lilian Kranenburg in gesprek gaat met ondernemer Ties Coolen van Coolen China & Quality Control China.

Gaunxi China Cafe 

Sinds 2008 biedt het China Café elke maand gelegenheid aan ondernemers en China-geïnteresseerden om bij elkaar te komen, kennis te delen en nieuwe vormen van samenwerking te verkennen.

Iedere maand is een andere gastspreker te gast: onderwerpen die aan bod komen zijn divers en gaan over ondernemen in China of behandelen (maatschappelijk of culture) achtergrondenthema’s die de zakenman/-vrouw helpen om China te begrijpen. Vaak hebben de sprekers recent in de schijnwerpers gestaan met bijvoorbeeld een boekpublicatie of documentaire, waardoor zij hun perspectief op een bijzonder thema of actueel onderwerp kunnen delen.

Door de invloed van het Corona Virus vindt het China Café nu in de vorm van podcasts plaats en delen een reeks van mensen vanuit hun unieke ervaring en achtergrond een kijkje achter de Chinese schermen van samenwerking, bedrijfsleven en samenleving. 

Spreker

Beluister hier de tweede aflevering van dit jaar waar Lilian Kranenburg spreekt met Ties Coolen oprichten van Coolen China en Quality control China over het gepuzzel om product-inspecties in tijden van corona uit te voeren, de afhankelijkheid van China en de noodzaak om positief en verbindend te werk te gaan. 

Bekijk alle afleveringen hier