Podcasts Published at 4 December 2020

China Podcast Café - Remco Enders

In dit elfde China Podcast Café spreekt Lilian Kranenburg met Remco Enders van logistiek dienstverlener DSV Vietnam over o.a. het verschil tussen westerse dienstverleners gericht op internationale klanten en nieuwe opkomende Chinese concurrenten die grote stappen maken dankzij de nadruk op automatisering en innovatie.

Guanxi China Cafe

Sinds 2008 biedt het China Café elke maand gelegenheid aan ondernemers en China-geïnteresseerden om bij elkaar te komen, kennis te delen en nieuwe vormen van samenwerking te verkennen.

Iedere maand is een andere gastspreker te gast: onderwerpen die aan bod komen zijn divers en gaan over ondernemen in China of behandelen (maatschappelijk of culture) achtergrondenthema’s die de zakenman/-vrouw helpen om China te begrijpen. Vaak hebben de sprekers recent in de schijnwerpers gestaan met bijvoorbeeld een boekpublicatie of documentaire, waardoor zij hun perspectief op een bijzonder thema of actueel onderwerp kunnen delen.

Door de invloed van het Corona Virus vindt het China Café nu in de vorm van podcasts plaats en delen een reeks van mensen vanuit hun unieke ervaring en achtergrond een kijkje achter de Chinese schermen van samenwerking, bedrijfsleven en samenleving. 

Sprekers

Beluister hier de elfde aflevering van dit jaar waar Lilian Kranenburg spreekt met Remco Enders, Managing director Logistiek bedrijf DSV. 

Bekijk alle afleveringen hier