Podcasts Published at 4 December 2020

China Podcast Café - Judith van de Bovenkamp

In dit vijfde China Podcast Café spreekt Lilian Kranenburg met Judith van de Bovenkamp, van OostNL over de samenwerking tussen innovatieve Nederlandse bedrijven en Chinese zakenpartners.

Guanxi China Cafe

Sinds 2008 biedt het China Café elke maand gelegenheid aan ondernemers en China-geïnteresseerden om bij elkaar te komen, kennis te delen en nieuwe vormen van samenwerking te verkennen.

Iedere maand is een andere gastspreker te gast: onderwerpen die aan bod komen zijn divers en gaan over ondernemen in China of behandelen (maatschappelijk of culture) achtergrondenthema’s die de zakenman/-vrouw helpen om China te begrijpen. Vaak hebben de sprekers recent in de schijnwerpers gestaan met bijvoorbeeld een boekpublicatie of documentaire, waardoor zij hun perspectief op een bijzonder thema of actueel onderwerp kunnen delen.

Door de invloed van het Corona Virus vindt het China Café nu in de vorm van podcasts plaats en delen een reeks van mensen vanuit hun unieke ervaring en achtergrond een kijkje achter de Chinese schermen van samenwerking, bedrijfsleven en samenleving. 

Spreker

Beluister hier de vijfde aflevering van dit jaar waar Lilian Kranenburg spreekt me Judith van de Bovenkamp, projectmanager international business bij Oost NL, onder andere over: samenwerking tussen innovatieve Nederlandse bedrijven en Chinese zakenpartners, de Canton Fair die digitaal toegankelijk is gemaakt en de veiligheid van digitaal vergaderen.

Bekijk alle afleveringen hier