Podcasts Published at 4 December 2020

China Podcast Café - Jan van der Donk

In dit derde China Podcast Café spreekt Lilian Kranenburg met Jan van der Donk van D&D Production & Sourcing over de voordelen van productie in China ten opzichte van Europa.

Guanxi China Cafe

Sinds 2008 biedt het China Café elke maand gelegenheid aan ondernemers en China-geïnteresseerden om bij elkaar te komen, kennis te delen en nieuwe vormen van samenwerking te verkennen.

Iedere maand is een andere gastspreker te gast: onderwerpen die aan bod komen zijn divers en gaan over ondernemen in China of behandelen (maatschappelijk of culture) achtergrondenthema’s die de zakenman/-vrouw helpen om China te begrijpen. Vaak hebben de sprekers recent in de schijnwerpers gestaan met bijvoorbeeld een boekpublicatie of documentaire, waardoor zij hun perspectief op een bijzonder thema of actueel onderwerp kunnen delen.

Door de invloed van het Corona Virus vindt het China Café nu in de vorm van podcasts plaats en delen een reeks van mensen vanuit hun unieke ervaring en achtergrond een kijkje achter de Chinese schermen van samenwerking, bedrijfsleven en samenleving. 

Spreker

Beluister hier de derde aflevering van dit jaar waar Lilian Kranenburg spreekt met Jan van der Donk van D&D Production & Sourcing over: de voordelen van productie in China ten opzichte van Europa, het gemak van aftersales op locatie, de redenen om te investeren in een eigen fabriek in Jiashan en hoe het coronavirus de vraagkant voorlopig negatief beïnvloedt.

Bekijk alle afleveringen hier