Webinar: Managing cash and working capital in turbulent times

  • Date 29 April 2020
  • Time 07:00 - 08:00
Sign up for event You will leave this website
Webinar: Managing cash and working capital in turbulent times

More about event

Op 29 april organiseert de Dutch Chamber of Commerce in Hongkong in samenwerking met KMPG een webinar over het effectief beheren van cash en werkkapitaal. 

In de huidige markt is geld de sleutel tot het voortbestaan ​​en de groei van elk bedrijf. Aangezien de wereldeconomie voor uitdagingen blijft staan, wordt effectief beheer van contanten en werkkapitaal een steeds belangrijkere praktijk.

Ongeacht de branche waarin je actief bent, bedrijven kunnen het cashbeheer verbeteren door proactieve stappen te nemen om de situatie onder controle te krijgen, zoals het verkrijgen van inzicht in de kasstromen, en ervoor zorgen dat het bedrijfsmodel volledig rekening houdt met de kasvereisten.

Wie?

In dit webinar zal Chris Ball, directeur van KPMG, enkele fundamentele punten bespreken die moeten worden overwogen om een ​​robuuste strategie voor het beheer van contant geld en werkkapitaal te helpen ontwikkelen, om te laten zien hoe verbeterde informatie over de cashpositie van een bedrijf kan leiden tot verbeterde en geïnformeerde besluitvorming in moeilijke tijden.

Wanneer? 

Datum: 29 april 2020

Tijd: 7:00 am Nederlandse tijd