Event in FreedomLab Campus

Bijeenkomst Canton Fair voor creatieve industrie

  • Date 18 December 2019
  • Time 01:00 - 18:00
  • Location FreedomLab Campus
Sign up for event You will leave this website
Bijeenkomst Canton Fair voor creatieve industrie

More about event

Canton Fair Product Design & Trade Promotion Centre en Creative Holland inviteren de Nederlandse creatieve industrie om op 18 december in Amsterdam kennis te maken met deze beurs die toegang biedt tot de Chinese markt.

Canton Fair Product Design & Trade Promotion Centre (PDC) is onderdeel van de Canton Fair, China’s belangrijkste import- & exportbeurs in Guangzhou. Een delegatie van PDC is 18 december in Amsterdam om er samen met Creative Holland en de China Europe Branding Association (CEBA) uitleg te geven over de kansen voor de Nederlandse creatieve industrie in China. Jorg van der Hoven van CEBA zal er ook vertellen over het China Lab Shenzhen, dat hij aan het opzetten is.

Bovendien wordt uit de doeken gedaan hoe de PDC volgend jaar de Nederlandse creatieve industrie in het zonnetje gaat zetten. Dit ter gelegenheid van het feit dat tien jaar geleden de Nederlandse consul in China een memorandum of understanding ondertekende met PDC voor de promotie van de Nederlandse creatieve industrie. Jorg van der Hoven van CEBA zal er ook vertellen over het China Lab Shenzhen, dat hij aan het opzetten is.